Kom helemaal tot rust op Camping de Gijzel

Van plan om deze zomer je eens heerlijk onder te dompelen in de prachtige Brabantse natuur? Dan zit je helemaal goed bij Camping de Gijzel in Helvoirt. Niet alleen ligt de camping namelijk aan de rand van de prachtige Loonse en Drunense duinen, je bevindt je ook op korte afstand van verscheidene grotere steden waardoor je eigenlijk nog alle kanten op kunt. Of je nu alleen, als stel of met kinderen op vakantie gaat, bij deze camping is er voor iedereen wat te doen. Bij Camping de Gijzel ben je verzekerd van een heerlijke vakantie.

Faciliteiten op de camping

Kamperen is heerlijk, mits er natuurlijk goede voorzieningen aanwezig zijn. Bij Camping de Gijzel begrijpen ze dit en zijn er daarom ook voldoende faciliteiten aanwezig om je vakantie zo relaxed mogelijk te maken. Het grasveld waar je met je tentje op neerstrijkt bijvoorbeeld is goed gedraineerde en biedt bezoekers ruime, schone staanplaatsen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om caravan of camper aan te sluiten op elektriciteit en een afvoer te realiseren naar het riool. Ook mooi meegenomen: op iedere staanplaats heb je gratis toegang tot het WIFI-netwerk. Door het gebruik van kunstgras ben je het gehele jaar verzekerd van mooie, groene staanplaatsen zonder kale plekken. Hierdoor blijft daarnaast ook nog eens je tent brandschoon.

Kamperen in een bosrijke omgeving

Bij Camping de Gijzel bieden we je mogelijkheid om aan de rand van de Loonse en Drunense duinen te kamperen. Dit prachtige natuurgebied ligt namelijk op fietsafstand van het terrein. Door het gebied lopen verscheidene indrukwekkende wandelroutes die je laten kennismaken met het prachtige gebied. Nog niet uitgewandeld? Ook de Oisterwijkse bossen en vennen en vogelbroedgebied de Leemkuilen liggen op zeer korte afstand fietsen van het terrein. Meer dan genoeg te doen dus!