Aanrader: Camping Brabant De Achterste Hoef

trekkershut-recreatiepark-de-achterste-hoef

We zijn dit jaar van plan om weer onze vakantie bij Camping Brabant De Achterste Hoef door te brengen. We hebben hier een leuke tijd gehad en willen hier vaker onze vakanties doorbrengen. Toch wilden we kijken of er ook andere campings zijn in Brabant, die misschien wel leuker zouden zijn.

Internetfotos_comfort-kampeerplaats-brabant

Op internet zocht ik naar verschillende campings in Brabant. Er kwamen uiteindelijk veel campings naar voren. Toch is er maar een die het verst boven de rest uitstak, en dat is Camping Brabant De Achterste Hoef. Zij zijn inderdaad de beste camping. Ze hebben de meeste faciliteiten en bieden veel mogelijkheden. Overigens vinden onze kinderen het hier ook altijd leuk, en hebben veel vakantie vriendjes. Ook kan onze hond mee op vakantie. Dit werkt veel in ons voordeel, omdat we d an de hond bij een oppas af moeten geven. De oppas kost dan ook weer geld. Dit geld kunnen we natuurlijk goed uitbesteden tijdens onze vakantie.

Contactfotos_comfort-kampeerplaats-kamperen

Toch had ik nog wat overige vragen over de camping. Ik wilde vragen of er nog iets gaat veranderen dit jaar aan de faciliteiten. De telefoon werd vriendelijk opgenomen en ik werd netjes te woord gestaan. De medewerker wist duidelijk waar ze het over had, en hielp mij direct met mijn vraag. Geweldig! Er is niets veranderd en de activiteiten gaan dit jaar ook gewoon door. Dit gaan mijn kinderen leuk vinden. Ik raad deze camping zeker aan bij familie en vrienden.