Dagje wellness bij De Thermen in Nijmegen

Ontspanning

Een dagje wellness is een van mijn favorieten dingen om te ontspannen. Ik kan hier echt van genieten en na zo’n dag voel ik me weer helemaal ontspannen en als herboren. Mijn lichaam en geest komen helemaal tot rust tijdens zo’n dag. Zorgen lijken vergeten en de waan van alledag is heel ver weg. Daarom probeer ik een keer per maand zo’n dagje wellness in te plannen. Dat is mijn geheim om te ontspannen en daardoor kan ik de stress op mijn werk ook goed handelen.

Dagje wellnes

Dagje wellness om te ontspannen

Voor mijn dagje wellness ga ik regelmatig naar hetzelfde wellnesscentrum. Ik probeer wel eens af te wisselen maar De Thermen in Nijmegen blijft wel favoriet. Dit is namelijk een heel knus en gezellig wellnesscentrum. Kleinschalig maar ze hebben wel heel veel faciliteiten. Diverse baden, sauna’s en stoombaden maar ook beautybehandelingen, massages, hamam en andere behandelingen. Ik kijk meestal even of er nog nieuwe aanbiedingen of arrangementen zijn zodat ik deze kan boeken. Dit is vaak goedkoper dan ter plekke iets boeken.

De Thermen

Opgietingen door gediplomeerde saunameester

Ik vind de sauna’s sowieso heerlijk dus ik doe ook altijd mee met de opgietingen. Dit is een ritueel wat wordt uitgevoerd door de saunameester. Hij gooit dan een mengsel van ijs en geurende olie op de saunakachel. De stoom wordt vervolgens door de sauna gewapperd zodat de warmte en de geur overal komt. Dit doen ze ook in combinatie met muziek waarbij de geur en muziek goed op elkaar zijn afgestemd. Ik vind het een heel mooi ritueel en bovendien ook goed voor mijn lijf omdat het reinigend werkt. Je lichaam wordt van binnenuit gereinigd en door de luchtvochtigheid voelt het ook aangenamer. Ben jij ook toe aan een dagje wellness? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden van De Thermen.