Toch op vakantie kunnen gaan door een scootmobiel kopen

Bij het lezen van een scootmobiel kopen denk je nu niet meteen aan een vakantie. Nou in ons geval was dat wel het geval. Want als wij deze mogelijkheid niet hadden gehad was onze vakantie totaal in het water gevallen. Wij hadden vorig jaar afgesproken om met de hele familie een mooie reis te gaan maken. Omdat onze ouders al aardig op leeftijd zijn en altijd een wens hadden om met de hele familie één mooie reis te mogen maken hebben wij dit besloten. Het moment van de vakantie naderde en iedereen had er enorm veel zin in. 

Wel of niet op vakantie gaan

Mijn vader kwakkelde al een tijdje met zijn gezondheid en vooral de laatste maand werd het alleen maar slechter. Op een gegeven moment kon mijn vader bijna niet meer lopen en toen kwam de vraag om wel of niet op vakantie te gaan. Natuurlijk was dit een hele teleurstelling voor iedereen, maar in het bijzonder voor onze ouders. Dit was als het ware hun laatste grote wend en zal nu bijna niet door gaan? Ik zeg bijna omdat één van mijn broers met het geniale idee kwam om een scootmobiel te kopen. 

Afspraak gemaakt

Meteen hebben wij een afspraak gemaakt met de leverancier waar je een scootmobiel kan kopen. De mogelijkheid was ook om zo een stoel tijdelijk te huren, misschien was dat eerst een oplossing om te kijken of mijn vader hiermee wel kon rijden. Zoals afgesproken kwam er een adviseur bij mijn ouders thuis langs, met verschillende soorten stoelen waarop mijn vader mocht rijden. Nadat hij eerst een instructie had gekregen mocht mijn vader zelf gaan rijden. Een voordeel is dat een adviseur aan huis komt, want op deze manier kan je oefenen in je eigen vertrouwde omgeving.  

Onze vakantie kan gewoon doorgaan

Nadat mijn vader de nodige ritjes had gemaakt om een keuze te maken welke scootmobiel hij ging kopen, was zijn keuze op een mooi blauw model gevallen. Hiermee kon hij goed uit de voeten en op deze manier kon hij ook genieten van de aankomende reis. Natuurlijk hebben wij voor deze reis een stoel gehuurd, omdat wij nog even willen wachten met het definitieve kopen, Een voordeel is namelijk, besluiten wij tijdens deze huurperiode om tot koop over te gaan, dan wordt de rekening van het huren met de rekening van het kopen verrekend.

Een super vakantie gehad

Inmiddels is onze vakantie voorbij en hebben wij allemaal geweldig genoten. Onze vader heeft het meeste genoten en zeker omdat hij met zijn vervoersmiddel goed uit de voeten kon. Er is inmiddels besloten om een scootmobiel te kopen, zo kan onze vader elke dag lekker op pad gaan. 

Wij zijn enorm tevreden over de geweldige service van Scootmobiel Vitaal. Niet alleen de spullen die zij verkopen, maar ook de 24/7 hulpdienst die zij leveren. Zo hoef je nooit bang te zijn om ergens stil te komen te staan, want de geweldige hulp van de ANWB waarmee dit bedrijf afspraken heeft, helpt je snel weer op weg.