Snel een pasfoto laten maken in Lelystad

Vanmiddag naar de stad om een pasfoto laten maken Lelystad. Het was even schrikken toen ik een brief kreeg dat mijn paspoort eerdaags afloopt. Schijnbaar had ik hier al eerder melding over gekregen, maar was niet tot mij door gedrongen. Normaal maak ik er niet zo een punt van, maar omdat wij over twee weken al op vakantie gaan en ik hier een geldig paspoort voor nodig heb was dit wel even schrikken. Vanmiddag na mijn werk meteen door naar Ringfoto Doornbos, dan heb ik dat vast gedaan en hoeft onze vakantie hierdoor niet in het water te vallen.  

Snel geregeld

Gelukkig kan je tot 18.00 uur door de week een pasfoto laten maken in Lelystad. Deze wordt op zeer professionele wijze gemaakt. Zo moet deze zeer scherp zijn en aan bepaalde afmetingen voldoen. Gelukkig was ik op tijd en heb ik een nieuw paspoort aan kunnen vragen, onze vakantie kan gewoon doorgaan. 

Maar niet alleen voor het maken van een kiekje ben je hier aan het juiste adres. Zo kan je hier ook verschillende spullen voor je camera kopen, of zelfs een nieuwe camera. De medewerkers in de winkel willen je graag helpen met het maken van de juiste keuze.