Knusse vakantiehuisje gevonden

Een vakantiehuisje gezocht waar wij aankomend weekend nog kunnen verblijven! Wat dat betreft valt het nogal tegen qua aanbod wat nu nog beschikbaar is. Ik ging er namelijk vanuit dat er niet veel mensen nog een weekend weg boeken. Dacht dat er keuze genoeg is, echter valt dat nogal tegen. Door wat intensiever te zoeken op het internet ben ik wel terecht gekomen op de website van eekhoornnest.nl. Hier hadden ze nog accommodaties genoeg en tevens de kosten een stuk lager. Ondanks het feit dat ik verder niks heb kunnen vinden ben ik hier op de website gaan zoeken. Wellicht dat we hier een accommodatie kunnen vinden die voldoet aan onze wensen. Wanneer je een weekend weg boekt naar een rustig plekje wil je hier ook optimaal van genieten toch? Dankzij het feit dat wij terecht zijn gekomen op de website van eekhoornnest.nl wist ik het zeker dat we hier goed zitten. Ruime assortiment en niet te vergeten volledig ingerichte accommodaties.

naamloos

Het feit dat hier nog een tal van accommodaties te boeken is heeft ons in ieder geval overgehaald om hier intensiever te kijken. Ook het lezen van de recensies viel het op dat er erg positief over gesproken werd. Onze boeking hebben we dan ook gelijk geplaatst en een vakantiehuisje uitgezocht welke het meest aansluit aan onze wensen.

Alleen maar genieten

Nadat we geboekt hadden kregen we ook vrij snel een bericht terug dat de boeking voldaan is. Het enige wat we nu nog moeten doen is het inpakken van de koffers en daarna genieten!