In het najaar op vakantie

vakantiepark herfstvakantie

Een van de mooiste jaargetijden om nog even op vakantie te gaan, lekker naar een vakantiepark herfstvakantie waar je en van de prachtige natuur geniet en de vele mogelijkheden. Je kunt kiezen op het park tussen verschillende mogelijkheden tot overnachten, van de eigen vouwwagen tot een luxe bungalow met speeltoestellen voor de kinderen. Wanneer je ook naar de Leistert gaat, er is altijd meer dan voldoende te doen voor de kinderen door het geweldige animatieteam.

vakantiepark herfstvakantie

Vermaak voor de kinderen

Voor de kinderen is het vakantiepark herfstvakantie perfect, niet alleen door het recreatieteam van Pluck en Pien maar ook door de andere faciliteiten. De overdekte plaza heeft de indoor speeljungle voor de kinderen, maar ook buiten zijn er sportvelden en speeltuinen. Voor de wat oudere kinderen is de roeivijver, en in de plaza een bowlingbaan waar je met je vakantievrienden een balletje kunt gooien. Ouders kunnen op een terrasje genieten van de kinderen die zich geen minuut vervelen tijdens de vakantie.

Veel zwemplezier

Ben je een echte waterliefhebber, dan ben je in het vakantiepark herfstvakantie helemaal op je plaats. Het buiten golfslagbad is heerlijk wanneer het buiten warm weer is, maar bij een wat minder mooie dag neem je gewoon een duik in het subtropisch zwemparadijs. Van de glijbaan of de stroomversnelling die voor jong en oud is, ben je er echt om te relaxen dan ben je in de whirlpool op zijn plaats. Jong en oud vermaken zich dag in dag uit op het park, houd je van wandelen dan kun je in de omgeving van het park lekker in de bossen wandelen.