Camperreis Australië

Een droomreis maken met een camper door het mooie, indrukwekkende Australië! Wie wil dat nu niet. Laat je informeren en inspireren door een ervaren reiziger. Huur een camper bij Richard Haze via zijn bedrijf Australia Campers.

Australia Campers

Dit is het beste adres als je goed advies wenst over je reis door Australië omtrent routeplanning, reizen met kinderen, het beste vervoermiddel, het beste seizoen om te reizen en allerlei andere slimme tips.

Een camper huren

Bij Australia Campers zijn diverse campers te huur in verschillende prijsklassen. Een 4WD camper blijft voor Australië toch wel het beste vervoermiddel, omdat je hiermee op alle terreinen goed uit de voeten kan. Voor een compleet overzicht van 4WD campers klik je hier. Als je financieel wat minder middelen tot je beschikking hebt, is er ook de mogelijkheid om een low budget camper te huren. Een lijst hiervan vind je hier.

Bereid je goed voor

Voordat je een grote camperreis Australië maakt, zorg je natuurlijk voor een goede voorbereiding. Informeer van te voren over de beste reistijd en plan je route zorgvuldig. In het Noorden zijn er echt twee seizoenen: het droge seizoen en het regenseizoen. Het regenseizoen duurt van november tot april en het is dan af te raden om hier te reizen wegens slecht begaanbare wegen, muggen en bushflies. Zorg bij een lang verblijf in Australië dat je lang genoeg van tevoren hebt geïnformeerd of de kinderen vrij kunnen krijgen van school.

Vragen kan je stellen via de website

Op de contactpagina van Australia Campers vind je alle contactgegevens en ook een contactformulier. Hier kan je al je vragen stellen.